Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yönetmeliklere uyumlu olan bir diğer yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa hariçya, haricen çıbanlamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

İçeriden hariçarı tamam itildiğinde otomatik olarak açılabilen manivelaya sahiptir. Yangın kapısının açıldığı merdivenlerin bir kanatının kilitsiz küreksiz olması ve hariçarı çıkmak isteyenlerin zehirli gazlardan etkilenmemeleri gerekir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en oranlı hediye politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Binaların dokumasına müsait kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı gestaltsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıhun yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi veya manevi kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Yangın kapısı kilidi takılırken özen edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor yangın kapısı ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin muattala düşmesidir.

Yangın bapları son kadar önemlidir. Yangını arama şeşnda tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın bapları eviniz muhtevain kalp pili gibidir! Bu blog hatsında kapı fiyatlarını ve sizin ciğerin en iyisini nite seçeceğinizi tartışacağız.

Yangın bapsı, yangına dayanıklılık derecesine sargılı olarak 30 ila 120 dakika beyninde bileğmaslahatebilen önceden belirlenmiş bir süre boyunca yangın ve yamanın geçişine direnmek üzere tasarlanmış özel bir kapı tertibatıdır. Bu baplar çelik yahut masif ahşap kabilinden malzemelerden gestaltlır ve güçlü sıcaklıklara verilen kalmış olduğunda ferahleyen yangına dayanıklı contalarla donatılmıştır.

Yangın simultane bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve sair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla yakın orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması derunin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini esenlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

Mafevkda arazi düzlük kriterlerin hepsini sağlayan binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya evgin bir durumda insanların belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen hariçya doğru açılmaktadır.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması örgülabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page